ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS

Felhasználó tudomásul veszi, hogy 2011. évi CXII.tv. alapján személyes adatainak kezelésére, tárolására és továbbítására a jelen szolgáltatás igénybe vételével hozzájárulást ad a

Dr. Makausz Gyulánénak továbbiakban: Adatkezelő

Az adatkezelési hozzájárulás bármikor visszavonható.

Az Adatkezelő a személyes adatokat a hatályos jogszabályokon alapuló Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzata alapján kezeli, amely megtekinthető itt: Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzat.

Az adatkezelés elveit és szabályait, valamint az adatkezelés megszűntetésével kapcsolatos információkat az Adatkezelő Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata tartalmazza.

A felhasználó a szolgáltatás további igénybe vételével az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatban írtakat tudomásul veszi, ezek alapján a Szabályzat megjelölt mindennemű személyes adatának szabályzat szerinti kezelését kifejezetten elfogadja és ahhoz hozzájárul.

A Szabályzat szerinti adatkezeléssel összefüggésben felhasználó sem az Adatkezelővel, sem az Adatkezelő által az adatkezelés céljából esetleg igénybe vett külső közreműködőkkel szemben igényérvényesítéssel nem élhet.

A hírlevél szolgáltatásról itt lehet leiratkozni: leiratkozas@makauszdivat.hu