Ajándék ötletek karácsonyra:Tanácstalan a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban? Adunk pár tippet!

Bátran kijelenthetjük, hogy a karácsony és az azt megelőző időszak az év legpompásabb hetei. Advent megkezdtével díszbe borulnak az utcák és a házak, csodás díszítéseket láthatunk lépten-nyomon. Sokan ellátogatnak a hangulatos karácsonyi vásárokra, ahol forralt bort, puncsot, vagy teát szürcsölgetve – ki mit szeret – andalognak a fények alatt egyedi ajándékok után nézelődve. Rá is térünk a témára!

Ajándék ötletek karácsonyra könyvmolyoknak

Mindenki ismeretségi körében van olyan személy, aki imád olvasni, és bár a könyv hétköznapi ajándéknak mondható, egy igazi könyvmolyt mindig boldoggá tesz, ha jó könyv akad a kezébe. Figyelnünk kell arra, hogy ismerjük az ajándékozandó ember ízlését, ha segítségre szorulunk, végezzünk egy kis kutatást például közös barátok kikérdezése formájában!

Ajándék ötletek karácsonyra konyhatündéreknek

Ez a bekezdés azoknak a hölgyeknek szól, akiknek szenvedélye a sütés-főzés és örömmel állnak neki egy-egy finomságnak, pláne, ha a konyhájukban mindenféle praktikus kiegészítő várja őket. Gondolunk itt egy szépen díszített fogókesztyűre, sütőformákra, süteménypecsétekre, szép tálakra, mérőpoharakra, és még sorolhatnánk.

Ajándék ötletek karácsonyra a kozmetikumokért rajongóknak

pipere

Könnyedén teremthetünk otthoni „wellness központot”! Összeállíthatunk egy szép kis ajándékcsomagot, melybe pakolunk habfürdőt, arcpakolást, hajpakolást, testápolót, illatgyertyát – lényegében ki amit szeretne – és ezzel örömet szerezhetünk olyan hölgy ismerőseinknek, akik felettébb szívesen ücsörögnek a kádban egy jó könyvvel a kezükben.

Ajándék ötletek karácsonyra filmrajongóknak

karácsonyi folm

Ezen ismerőseinknek – amennyiben ismerjük milyen filmekért rajonganak – bátran adhatunk egy pár darabból álló DVD válogatást, vagy esetleg egy folytatásos film minden részét. (Egy mozijegy sem rossz ajándék, ha kiegészítjük valamivel.)

Ajándék ötletek karácsonyra a barkácsolást kedvelőknek

karácsonyi ajándék ötlet

Akinek van némi kézügyessége – tehát tud olyat készíteni, amit felvállal mint ajándék – annak mindenképp ajánljuk ezt az opciót. Manapság egyre több a felszínes ajándék, így egy-egy kézzel készített, személyre szóló ajándék biztosan mosolyt csal az ajándékozottunk arcára.

Saját kezűleg készített ajándék ötletek karácsonyra

karácsonyi ötlet

Akinek van kézügyessége, bátran ajándékozzon általa készített apróságokat! Minél személyesebb a meglepetés, annál nagyobb az öröm.

Ajándék ötletek karácsonyra: anyukánknak.

pulcsi-nadrág-táska

bross2

pulóver

gyöngyös lánc

bizsu lánc

Ami lehet egy szép

És hogy hol tud anyukája korának megfelelő ajándékot találni? A Makausz divatban. (Ha rákattint a termékek nevére többet olvashat és nézegethet róla.)
További ajándék ötletek karácsonyra
Természetesen a hétköznapibb dolgokról sem kell megfeledkeznünk ilyenkor sem. Nem szó szerint hétköznapi ajándékokra gondolunk, hanem a nem kifejezetten karácsonyi ajándékokra. Ilyenek lehetnek a különböző ruhadarabok, ékszerek, egy wellness hétvége, tea- és gyertyaválogatás, stb.

További ünnepi bejegyzéseinkért klikkeljen ide!

A képek egy része illusztráció, a másik része megtalálható üzletünkben a készlet erejéig.

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat