Piros ruha: különleges alkalmakra

Lássuk be, hogy jellemzően, amikor piros ruhát húzunk magunkra, annak biztosan oka van, és nem csak egy egyszerű hétköznapi programra készülünk. A piros ruha a menyecske ruha színe, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen egy randevú nagyszerű kelléke lehet. Rendkívül nőies és vonzó megjelenést biztosít a viselőjének, pláne, ha testhez simuló darabot választunk.
Amennyiben szeretnénk kilépni a megszokott ruháink kavalkádjából, öltsünk magunkra egy csinos piros ruhát, az biztosan kiszakít minket a hétköznapok monotonitásából. Természetesen az sem mellékes, hogy egy piros ruhában nem maradunk a háttérben, valamilyen szinten feltűnést fogunk kelteni.

Alkalmi ruha

Alkalmi ruha

Amit a piros ruha képvisel

A piros szín:

  • izgalmas és
  • lüktető,
  • a magabiztosság,
  • a dominancia
  • és az önbizalom színe.

Egy piros ruhával öntudatos és karakán megjelenést érhetünk el, pláne a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva (például: egy csinos magassarkú, szép ékszerek, …)

len-ruha

len-ruha

Piros ruha a hétköznapokban

Egy piros ruha nem kizárólag elegáns lehet, hanem sportosan elegáns is, nagyszerű hétköznapi-szaladgálós szett kellékévé is válhat.

ruha

ruha

Piros ruha szexis koktélruhaként

Nagyon vonzó megjelenést biztosít egy piros mini ruha. Óriási különbség van testhez feszülő és egy lezserebb piros ruha között. A vállak villantása továbbra is divatos, rendkívül nőies és egyáltalán nem kirívó. A V nyakú modell valamivel bevállalósabb, hiszen enyhén dekoltált, de az sem mondható szemet szúrónak.

piros ruha

Piros maxi ruha

Ezek a képek mutatják, hogy egy piros maxi ruha lehet lazán elegáns, valamint piros szőnyegre illő is.

Extra piros ruha

Extra megjelenés alatt érthetjük az anyag extraságát is, mint egy csipkéből megvarrt piros csipke ruhát, valamint fényes selyemanyagból felvarrt fodros sifonruhát. A csipke mindig romantikus hatást kelt, az a modell nagyszerű kelléke lehet egy randevúnak. A sifonruha extravagánsabb, azoknak a bevállalós hölgyeknek ajánljuk, akik a maximumot szeretnék kihozni a piros ruhából!

A blog cikkben megjelent képeken lévő cipőket  a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat