Vásárlóink véleménye rólunk!

 • Nagy a választék, a ruhákhoz illő kiegészítők - cipők, táskák, egyebek - is megtalálhatóak. Roppant előzékeny és figyelmes a kiszolgálás. ??... bővebben

  thumb Annamária Tarján
  2020-01-08

  A felkapó színei, anyaga tökéletes. Köszönöm.

  thumb Gabriella Kissfazekas
  2022-06-08

  Évtizedek óta hordom a Makausz Divat -nál vásárolt kabátokat, ruhákat. Mind a termékek minőségével, mind a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve. Millió köszönet. Sok sikert kívánok a továbbiakban is.... bővebben

  thumb Gabriella Nagykárolyiné
  2022-09-15
 • Én még eddig csak online rendeltem. Nem csalódtam a termékekben, gyönyörűek és jó minőségűek. A szállítás nagyon gyors. Köszönet érte!... bővebben

  thumb Bagaméryné Szalay Judit
  2022-04-16

  Nagyon elegánsak ezek a ruhák.

  thumb Szabó Sándor
  2020-11-04

  Fantasztikus kiszolgálásban volt részem! Emberi szakmai szempontból is! Nagyon köszönöm!

  thumb Katalin Balogh
  2021-06-14

1
Kattintson, örömanyaruhák , csalódásmentesen webáruházunkból!

Kapcsolat,
ha személyesen vásárol üzletünkben

Makausz Gabriella
06-70-621-1881
36-1-337-8515
info@makauszdivat.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10h-17h-ig.

Szombat: Zárva

Örömanya és alkalmi ruha próbához előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Ruhaszalon

1056 Budapest, Irányi utca 27.

Az Irányi utca felújítása során az üzlet előtt parkolókat alakítottak ki, így már a megállás sem okoz problémát!

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Üzletünk a Ferenciek teréről 2 percre található. Megközelíthető a 3-as metróval, 173E, 7E, 7, 173, 8, 112, 5, 105, 15, 178 jelzésű autóbuszokkal és a 2-es villamossal.

1

Történetünk

Üzletünk fennmaradása és sikere 3 generáció kemény munkájának és szenvedélyes elkötelezettségének eredménye.

Múlt

Családunk már az 1900-as évektől kezdve cipőgyártással és kereskedéssel foglalkozott. Számos üzletünk volt a belvárosban, továbbá cipőgyárunk a Gizella utcában. Sajnos a történelem viharai a mi cégünket is megtépázták, újra és újra – akár profilváltással is – nulláról kellett újraépíteni a céget.

Jelen

A minőségi ruházati termékek gyártásának hagyománya végig megmaradt és női ágon öröklődött tovább. Jelenleg anya és lánya közösen viszik az üzletet, de immár az utánpótlás is biztosítottnak látszik…

Filozófiánk

Filozófiánk, hogy ruháink a legjobb minőségű alapanyagot,  az aktuális divatot és a klasszikus stílust övezzék.

Alapanyagok

Jelentős erőforrásokat fordítunk arra, hogy ruháink ha külföldi divatházakból, ha saját készítésből származnak, előállításukhoz a legújabb technológiát használják. Az alapanyagok főként természetesek és maximálisan top minőségűek legyenek.

Hazai munkaerő

Társadalmi felelősségvállalásunk megnyilvánulásaként ruháink egy részét az egykor szebb napokat látott magyar textilipar utolsó képviselőinél: hazai varrónőknél készítjük.

Aktuális divat

Törekszünk arra, hogy külföldi nagy divatházainak új fazonjai,  vonalai az aktuális szezonban már itthon is elérhetőek legyenek.

Klasszikus stílus

A ruháink által képviselt stílust olyan hölgyek számára alkottuk meg, akik modernnek és fiatalnak akarnak látszani szeretnek olyan ruhákat viselni, amelyek divatosak de nem hivalkodóak olyan megbízható márkát keresnek amely garantálja a folytonosságot és az eleganciát, ami soha nem megy ki a divatból.