Vásárlóink véleménye rólunk!

 • 5 star review  Mai vásárlásom megint nem okozott csalódást.Csak egy blazert szerettem volna.A vásárlás végén nyolc darab ruhadarabbal tavoztam. Egyedi minőségi divat. Kiszolgálás nagyon barátságos és profi.Koszonom szépen.Ajanlom minden korosztálynak.udvozlettel Katalin ?❤️☀️... bővebben

  thumb Kati Straub
  2020-08-03

  5 star review  Nagyon kellemes, a kiszolgálás pazar

  thumb Klari Lang
  2020-08-03

  5 star review  Fantasztikus kiszolgálásban volt részem! Emberi szakmai szempontból is! Nagyon köszönöm!

  thumb Katalin Balogh
  2021-06-14
 • 5 star review  Kis ékszerdoboz a belvárosban :)

  thumb petra gerofi
  2021-10-06

  5 star review  Udvarias kiszolgálás csoda szép minőségi ruhák. Ajánlani tudom.

  thumb Anna Lengyel
  2020-07-02

  5 star review  Egy különleges hely, ahol szeretik a vevőt! Mindig öröm számomra Önöknél vásárolni, nagy hozzáértéssel, kedvességgel segítenek megtalálni a nekem illő ruhákat. Így volt ez a mai vásárlásom alkalmával is. Többszöri... bővebben

  thumb Anikó Kiss
  2021-07-06

Kapcsolat,
ha személyesen vásárol üzletünkben

Makausz Gabriella
06-70-621-1881
36-1-337-8515
info@makauszdivat.hu

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10-17h

Szombat: 10-13h

Ruhaszalon

1056 Budapest, Irányi utca 27.

Az Irányi utca felújítása során az üzlet előtt parkolókat alakítottak ki, így már a megállás sem okoz problémát!

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Üzletünk a Ferenciek teréről 2 percre található. Megközelíthető a 3-as metróval, 173E, 7E, 7, 173, 8, 112, 5, 105, 15, 178 jelzésű autóbuszokkal és a 2-es villamossal.

1

Történetünk

Üzletünk fennmaradása és sikere 3 generáció kemény munkájának és szenvedélyes elkötelezettségének eredménye.

Múlt

Családunk már az 1900-as évektől kezdve cipőgyártással és kereskedéssel foglalkozott. Számos üzletünk volt a belvárosban, továbbá cipőgyárunk a Gizella utcában. Sajnos a történelem viharai a mi cégünket is megtépázták, újra és újra – akár profilváltással is – nulláról kellett újraépíteni a céget.

Jelen

A minőségi ruházati termékek gyártásának hagyománya végig megmaradt és női ágon öröklődött tovább. Jelenleg anya és lánya közösen viszik az üzletet, de immár az utánpótlás is biztosítottnak látszik…

Filozófiánk

Filozófiánk, hogy ruháink a legjobb minőségű alapanyagot, a hazai gyártást, az aktuális divatot és a klasszikus stílust övezzék.

Alapanyagok

Jelentős erőforrásokat fordítunk arra, hogy ruháink előállításához a legújabb technológiával előállított textíliákat szerezzük be Olaszországból, Franciaországból és Németországból.

Hazai munkaerő

Társadalmi felelősségvállalásunk megnyilvánulásaként ruháinkat az egykor szebb napokat látott magyar textilipar utolsó képviselőinél: hazai varrónőknél készítjük.

Aktuális divat

Törekszünk arra, hogy külföldi új fazonok, vonalak az aktuális szezonban már itthon is elérhetőek legyenek.

Klasszikus stílus

A ruháink által képviselt stílust olyan hölgyek számára alkottuk meg, akik modernnek és fiatalnak akarnak látszani szeretnek olyan ruhákat viselni, amelyek divatosak de nem hivalkodóak olyan megbízható márkát keresnek amely garantálja a folytonosságot és az eleganciát, ami soha nem megy ki a divatból.