Piros alkalmi ruha: a jeles alkalmakra

Lássuk be, hogy jellemzően, amikor piros alkalmi ruhát húzunk magunkra, annak biztosan oka van, és nem csak egy egyszerű hétköznapi programra készülünk. A piros a menyecske ruha színe, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen egy randevú nagyszerű kelléke is lehet. Rendkívül nőies és vonzó megjelenést biztosít a viselőjének, pláne, ha testhez simuló darabot választunk.
Amennyiben szeretnénk kilépni a megszokott ruháink kavalkádjából, öltsünk magunkra egy csinos piros alkalmi ruhát, az biztosan kiszakít minket a hétköznapok monotonitásából. Természetesen az sem mellékes, hogy egy piros alkalmi ruhában nem maradunk a háttérben, valamilyen szinten feltűnést fogunk kelteni.

Amit a piros alkalmi ruha képvisel
A piros szín izgalmas és lüktető, a magabiztosság, a dominancia és az önbizalom színe. Egy piros alkalmi ruhával öntudatos és karakán megjelenést érhetünk el, pláne a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva (például: egy csinos magassarkú, szép ékszerek, …)

Az alábbi képek segítségével szeretnénk megmutatni a hölgyeknek, hogy milyen sokrétű viselet a piros ruha.

Piros alkalmi ruha szexis koktélruhaként

Ezek a fotók azt mutatják, hogy mennyire vonzó megjelenést biztosít egy piros alkalmi mini ruha. Ezek közül a modellek közül egyik sem teljesen egyszerű. Két ejtett vállú fazont is bemutatunk, melyeket ha megnézünk, akkor láthatjuk, hogy mekkora különbség van egy testhez feszülő és egy lezserebb piros alkalmi ruha között. A vállak villantása továbbra is divatos, rendkívül nőies és egyáltalán nem kirívó. A V nyakú modell valamivel bevállalósabb, hiszen enyhén dekoltált, de az sem mondható szemet szúrónak.

Piros alkalmi maxi ruha

Ezek a képek mutatják, hogy egy piros maxi ruha lehet lazábban elegáns, valamint piros szőnyegre illő is.

Extra piros alkalmi ruha

piros ruha

Alkalmi ruha

Ezen a két fotón láthatunk egy egyszerű mintás piros ruhát és egy piros csipke ruhát. A csipke mindig romantikus hatást kelt, az a modell nagyszerű kelléke lehet egy randevúnak. A mintás extravagánsabb, azoknak a bevállalós hölgyeknek ajánljuk, akik a maximumot szeretnék kihozni a piros ruhából!

A blog cikkben megjelent képeken lévő cipőket  a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat