Egy csinos kosztümben magabiztos lehet bárhol.

  • munkahelyén
  • az utcán
  • egy vendégségben
  • egy fogadáson

Kosztümök a munkahelyen

Munkahelyén olyan kosztümöt kell viseljen, ami önbizalmat, magabiztosságot, ragyogást, tudást sugároz.
Ha egy fontos tárgyalásra készül, vagy ha az első munkanapunkat töltjük, egy igényes, jó szabású, jó minőségű kosztümben mindenkit le fog nyűgözni.

alkalmi nadrág kosztüm

Kosztümök az utcán

Az utcán viselt kosztümök lehetnek bohókásabbak is, de mindenképpen sportosan elegáns.
Nem annyira kötött a fazon és szín választás. Sokkal több ötlet megengedett mind a szabásvonalak terén, mind a hozzá választott kiegészítők terén. A lényeg, hogy kicsit légiesen, lazábbnak érezzük magunkat, ne feszengjünk benne.

sportos blézer

Kosztümök egy vendégségben

Egy jól variálható kosztüm bármire jó. Még arra is, ha nincs időnk munka után hazafutni és ruhát váltani, egy másik poló, vagy top cseréjével, egy bross, vagy lánc felillesztésével új külalakot varázsolunk kosztümünknek és máris indulhatunk a vendégségbe.

Kosztümök egy fogadáson

Egy fogadásra szinte kihagyhatatlan ruhatárunkból a kosztüm. Ez lehet szoknya, vagy nadrágkosztüm, vagy külön anyagból és színből választott alj és felső, de mindenképp komoly, érett hatást kell keltenünk. Nem lehet túl kivágott, kihívó, sok színtől hemzsegő, habos-babos darab, mert a ruhánkra fognak figyelni és nem arra amit mondunk. Inkább legyen egy semleges, jól kombinálható, jó alapanyagú kosztüm.

További tanácsokat női ruha blogunkban olvashat.