Alkalmi felsők esküvőre

Amikor ruhákat keresünk egy esküvőre, gondolnunk kell arra, hogy elegáns megjelenésünkkel megtiszteljük a szeretteinket, de ugyanakkor fontos figyelemben tartanunk azt a tényt, hogy vendégként mi csak mellékszereplők vagyunk, így nem illik túl feltűnő ruhát választanunk, tehát az extravagancia mindenképp tabu, ahogy a másik véglet is, azaz a trehány megjelenés kerülendő.
Bátran választhatunk egy alkalmi felsőt is egy szép szoknyával, vagy hozzá illő elegáns nadrággal, nem kötelező kisestélyiben megjelenni.
Ha fehér blúzt veszünk fel, akkor semmiképp ne fehér szoknyát válasszunk hozzá, a feketére pedig ugyanez vonatkozik, azaz fekete blúzhoz ne fekete alsó részt öltsünk magunkra!

Egyszerű, letisztult alkalmi felsők esküvőre

Egy ilyen darabhoz bátran felvehetünk díszesebb alsó részt, legyen az:

  • akár szoknya,
  • akár nadrág.

Fodros alkalmi felsők esküvőre

fodros blúzok csajos

Ezekhez a modellekhez már elég egy-egy visszafogottabb szoknya, vagy nadrág, hiszen önmagukban is elég ünnepélyesek.

Selyem alkalmi felsők esküvőre

női selyemblúz

A selyem igazán előkelő anyag, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Egy ilyen blúzhoz szintén minél egyszerűbb kiegészítőket válasszunk.

Csipkés alkalmi felsők esküvőre

női csipkeblúz

Ahogy a selyem, úgy a csipke is kifejezetten dekoratív külsőt eredményez, így ugyanaz jellemző ezekre a felsőkre, mint a selyem darabokra: ne essünk túlzásba a tartozékokat illetően!

Alkalmi felsők esküvőre molett hölgyek számára

Az ilyen testalkatú hölgyek számára egy csinos tunika lehet a legjobb választás.

Nem tanácsolt alkalmi felsők esküvőre

pöttyös alkalmi blúz

Kerüljük a feltűnést! Legyünk visszafogottan elegánsak, hacsak nem egy átlagon felül extravagáns esküvőre vagyunk hivatalosak.
Nem ajánlottak:

  • az átlátszó,
  • illetve a mélyen dekoltált alkalmi felsők esküvőre.

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat