Elegáns nadrág: a szoknyát kevésbé kedvelőknek!

Ahogy a cím is jelzi, nem csak szoknyában érezhetjük magunkat kellően elegánsnak az ünnepek alatt, illetve bármilyen kiöltözést igénylő eseményen. Nagyon divatos és csinos az elegáns nadrág, valamint az sem mellékes, hogy rendkívül egyszerűen kombinálható a ruhatárunk egyéb darabjaival. Számtalan kapós kombinációt állíthatunk össze egy elegáns nadrág segítségével, mi adunk pár tippet!

A világos színű elegáns nadrág

világos magasított derekú nadrág

Annak ellenére, hogy tél van, nem kell állandóan fekete, illetve más sötét színű ruhákba burkolnunk magunkat. Akár egy fehér, vagy egy homokszínű elegáns nadrágot rendkívül izgalmassá lehet tenni sötét árnyalatú ruhadarabokkal. Viselhetjük sportosan, illetve elegánsan is, ahogy a képeken is illusztráljuk. Ha egy hétköznapi „szaladgálós” szettet szeretnénk, viseljük egy kényelmes magassarkú cipővel és kevésbé elegáns kiegészítőkkel.

A legáltalánosabb elegáns nadrág

dsc_0375

Általános alatt a színekre célzunk, hiszen ha végigmegyünk az utcán, tény, hogy leggyakrabban

  • fekete,
  • kék,
  • illetve szürke

elegáns nadrágokat látunk. Ez nem véletlen, hiszen a legtöbb nő számára ezeket a színeket a legegyszerűbb kombinálni a ruhatára többi darabjával, valamint a sötét elegáns nadrág – mint tudjuk – hosszabbítja a lábunkat, pláne akkor, ha magassarkú cipőt viselünk hozzá.

A mintás elegáns nadrág

mintás szövet nadrág

Ne gondoljuk, hogy a mintás elegáns nadrágot nehezebb beépíteni a ruhatárunkba, mint az egyszínűeket. Fölöttébb kivételes szetteket állíthatunk össze magunknak ezekkel az elegáns nadrágokkal, ne féljünk eltérni a megszokottól! A feladatunk valójában igen egyszerű: ha mintás az elegáns nadrág, a többi ruhadarabunk semmiképp ne legyen az. Színében a nadrághoz illő, díszítetlen, egyszerű felsőt és kabátot viseljünk, és biztosan nem fogunk csalódni a látványban. A képeken mutatunk néhány lehetőséget, amiből ihletet meríthetnek a hölgyek.

Elegáns nadrág anyagösszetétele.

Jogos kérdés milyen anyagból válasszunk elegáns nadrágot. A nemes anyag választással sohasem foghatunk mellé.

Ilyen nemes anyagok:

  • hernyó selyem,
  • 100%gyapjú,
  • taft
  • bársony

Viszont az idő előrehaladtával az anyagok is korszerűsödtek, így már régebben elképzelhetetlen anyag, mint a műszál is tud kifejezetten elegáns hatást kelteni.

barsony-nadrag

Ilyen műszálas anyagok:

  • selyem(műszál),
  • taft,
  • kevert lurex,

Amire oda kell figyelnünk, hogy a műszálas anyagok tapadnak, harisnyanadrághoz előszeretettel!
További bejegyzéseinkért látogasson el a női ruha blogunkra!

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat