Fekete ruha esküvőre

Egy esküvő nemcsak a menyasszony és a vőlegény számára az egyik legjelentősebb nap, hanem az „örömszülők”, a többi hozzátartozó és a barátok számára is. Az esküvői ceremónia főszereplője természetesen az ara, de elengedhetetlen a tanúk, az örömszülők és a koszorúslányok, valamint a további meghívottak elegáns megjelenése is. Ügyeljünk arra, hogy ne öltözzük túl a menyasszonyt!
Ahogy korábbi bejegyzéseinkben már ecseteltük, a fekete ruha esküvőre nem a legideálisabb választás, hiszen a fekete hivatalosan a gyász színe. Ettől függetlenül nagyon közkedveltek a nők körében a fekete alkalmi ruhák, tehát annak ellenére, hogy nem igazán ajánljuk a fekete ruhában való megjelenést egy esküvőn, azt sem mondjuk, hogy tilos. Fekete ruha és fekete ruha között is óriási különbségek lehetnek, arról nem is beszélve, hogy a teltebb, molett testalkatú hölgyeknek nagyon előnyös ez a szín, így ez a bejegyzés leginkább nekik szól.

Letisztult vonalvezetésű, egyenes vonalú fekete ruha esküvőre

fekete ujjatlan ruha

Mindenféle különleges díszítéstől mentes, mondhatnánk egyszerűen elegáns, klasszikus fekete ruha, melyet inkább az anyaga tesz ünnepélyessé. Ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik nem érzik jól magukat egy túlzottan feltűnő, túldíszített, esetleg a szabása miatt is rendkívüli öltözetben.

Alakot kiemelő, testhez simuló fekete ruha esküvőre

fekete koktélruha

Leginkább vékony testalkatú, fiatal lányoknak ajánljuk, akik a klasszikus változattól eltérő, mondhatni bevállalósabb koktélruhát szeretnének felvenni.

Mell alatt elvágott, lefelé bővülő, úgynevezett „A-vonalú” fekete ruha esküvőre

fekete taft ruha

Ez a koktélruha fazon a kicsit teltebb, molett hölgyeknek a legkedvezőbb.

Ha többet szeretni olvasni e témában, olvassa el Örömanya ruhák moletteknek blogunkat.

Derékban karcsúsított fekete ruha esküvőre.

fekete doll

Vékony derekú, karcsú hölgyeknek ajánlott, kifejezetten nőies fazon.
További esküvői viseletről szóló bejegyzésekért látogasson el női ruha blogunkra!

A képek illusztrációk, melyek egy része nem található meg nálunk, másik része igen, a készlet erejéig!

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat