Karácsonyi pulóverek: Amik a karácsony kihagyhatatlan része, lehet vicces, hagyományos, elegáns, az a lényeg, hogy hangulatot kelt!

Ha Ön igazi „karácsony-rajongó”, ez a bejegyzés Önnek szól!
Sokak számára a karácsonyra való készülődés nem merül ki az otthonuk díszitgetésében, kedvelik azt, ha a viseletük is tükrözi, hogy ünnepi lázban élnek. Ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek. Nem kell azonnal a túl giccses darabokra gondolni, a karácsonyi pulóverek nem feltétlenül ízléstelenek, vannak köztük kifejezetten divatos, menő felsők is.

Klasszikus karácsonyi pulóverek

karácsonyi puli válogatás

Itt leginkább a legtipikusabb karácsonyi színben pompázó pulóverekre gondolunk, mint a piros, a zöld és a fehér, de akadnak persze más színűek is. Továbbá a klasszikus karácsonyi pulóverek nem csak a színük, hanem a mintázatuk és az anyaguk miatt is nevezhetőek hagyományosnak. Leggyakoribbak a piros, kötött és bő pulóverek esetleg rénszarvasokkal, vagy hóemberekkel cicomázva.

Modernebb karácsonyi pulóverek

modern karácsonyi pulcsi

Amint feljebb már említettük, nem kell elrettennünk a karácsonyi pulóverektől, képekkel bizonyítjuk, hogy igenis akadnak csinos modellek ebben a stílusban is.

Karácsonyi pulóverek kislányoknak

gyerek karácsonyi pulóver

A karácsonyi pulóverekről összességében szerintem kijelenthetjük, hogy leginkább gyerekeknek való viselet. Ennek ellenére manapság már – ahogy az előző bejegyzésben írtuk – nem csak a túldíszített, ezáltal gyerekes karácsonyi pulóverekre kell gondolnunk! A gyerekek rajonganak a karácsonyért, így az azzal kapcsolatos ruhadarabokért is biztosan.

Karácsonyi pulóverek igazi rajongóknak

rajongóknak karácsonyi pulcsi

Az örök gyerekekre is gondolnak a tervezők, nagyon mókás felsőkkel találkozhatunk, ha szembejön velünk egy igazi „karácsony-rajongó”, akit nem zavar, hogy feltűnést kelt, és hogy esetleg néhányan jót mulatnak rajta. Sőt, vannak, akik ezt kifejezetten élvezik!

Nem ajánlott karácsonyi pulóverek

vicces karácsonyi pulcsi

Akadnak roppant ízléstelen darabok, melyeket nem is értünk, hiszen az év egyik legnagyobb ünnepén nem illendő ilyen karácsonyi pulóverekben flangálni…

Karácsonyi pulóverek, mint ajándék, anyukánknak, vagy magunknak.

arany-szürke-karácsonyi pulcsi

pulóver

arany-bordó-karácsonyi pulcsi

Ha nem szeretnénk a hasunkon rénszarvast, vagy hópihéket, de mégis karácsonyi hangulatot szeretnénk érezni, azt lehet egy kis csillogással, fénnyel, színekkel elérni.
Ha ajándékba szeretne magának, vagy anyukájának vagy ismerősének látogasson el oldalunkra a Makausz divat honlapjára.

Zárásként annyit mondanánk, hogy az ünnepek alatt nyugodtan elengedhetjük magunkat időnként, és bátran magunkra kaphatunk pihe-puha karácsonyi pulóvereket, hiszen ilyenkor szinte mindent szabad, pláne családi körben! Vicces lehetne egy olyan családi összejövetel, mikor a kötelező dress code a karácsonyi pulóver…

További karácsonyi-szilveszteri blogbejegyzéseinket honlapunkon olvasgathatja tovább..kattintson ide..

A képek egy része illusztráció, a másik része megtalálható üzletünkben a készlet erejéig.

A képeken lévő darabok közül nem mindegyiket árusítjuk, kérem nézze meg aktuális kollekciónkat! Itt

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat