Magas derekú nadrág: nem csak retró viselet!

A magas derekú nadrág az utóbbi évek legtrendibb nadrágtípusai közé tartozik, annak ellenére, hogy hódítanak az úgy nevezett „boyfriend jeans”-ek, még mindig az élen járnak a magas derekú nadrágok. Számtalan előnye van ha magasított derekú nadrágot választunk:

  • kényelmes hordási élvezetet ad
  • télen meleg hatását élvezzük
  • ha nincs derekunk, csinál derekat
  • ha hasasok vagyunk, nem csúszik le

Számtalan divatos kombinációt állíthatunk össze egy ilyen nadrág segítségével, mi adunk pár tippet!

A világos színű, magas derekú nadrág

világos magasított derekú nadrág

Annak ellenére, hogy ősz van, nem kell állandóan fekete, illetve más sötét színű ruhákba burkolnunk magunkat. Akár egy fehér, vagy egy homokszínű magas derekú nadrágot rendkívül izgalmassá tudunk tenni őszi árnyalatú ruhadarabokkal. Viselhetjük sportosan, illetve elegánsan is, ahogy a képeken is illusztráljuk. Ha egy hétköznapi „szaladgálós” szettet szeretnénk, viseljük egy kényelmes sportcipővel. Továbbra is hódítanak a „sporty chic”, azaz a sportosan elegáns öltözékek. Ha pedig csinosabbak szeretnénk lenni, kapjunk fel a magas derekú nadrághoz egy szép bokacsizmát, magassarkút, blézert,…

A legáltalánosabb magas derekú nadrág

magas derekú nadrág

Általános alatt a színekre célzunk, hiszen ha végigmegyünk az utcán, tény, hogy leggyakrabban fekete, farmerkék, illetve szürke magas derekú nadrágokat látunk. Ez nem véletlen, hiszen a legtöbb nő számára ezeket a színeket a legegyszerűbb kombinálni a ruhatára többi darabjával, valamint a sötét magas derekú nadrág – mint tudjuk – hosszabítja a lábunkat, pláne akkor, ha magassarkú cipőt viselünk hozzá.

A mintás magas derekú nadrág

mintás magasított derekú nadrág

Ne gondoljuk, hogy a mintás magas derekú nadrágokat nehezebb beípíteni a ruhatárunkba, mint az egyszínűeket. Fölöttébb kivételes szetteket állíthatunk össze magunknak ezekkel a nadrágokkal, ne féljünk eltérni a megszokottól! A feladatunk valójában igen egyszerű: ha mintás a magas derekú nadrágunk, a többi ruhadarabunk semmiképp ne legyen az. Színében a nadrághoz illő, díszítetlen, egyszerű felsőt és kabátot viseljünk, és biztosan nem fogunk csalódni a látványban. A mintás nadrágokon kívül a cipzárokkal díszített magas derekú nadrágot is itt említjük meg, mivel az sem az egészen egyszerű kategóriába tartozik. A képeken mutatunk néhány lehetőséget, amiből ihletet meríthetnek a hölgyek.

További divattippeinkért látogasson el a Makausz divat női ruha blogjára!

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat