Menyasszonyi cipő:Miben más a menyasszonyi cipő egy átlag elegáns cipőtől?

Azt hiszem, bátran kijelentetjük, hogy az esküvő minden nő számára élete egyik legfontosabb napja. Ilyenkor minden hölgy a legjobb formáját szeretné nyújtani, hosszas tervezés eredményeként jön létre az oly régóta áhított, tetőtől talpig tökéletes megjelenés.

Nem véletlenül írom, hogy „talpig”, hiszen a menyasszonyi cipő elengedhetetlen kelléke az ara viseletének.

A csipkés menyasszonyi cipő

csipkes-szandal

A csipke örök klasszikus. Leginkább a romantikus stílusú ruhákhoz, esküvőkhöz ajánljuk. Már önmagában is rendkívül elegáns, nemhogy ha magas sarkakkal, szép pántokkal, kövekkel van díszítve. Többféleképpen jelenhet meg a menyasszonyi cipőn ez az előkelő anyag:

  • a sarkakon,
  • az orrokon,
  • de természetesen az sem ritka, hogy az egész cipőt csipke borítja.

A csipkés menyasszonyi cipő tökéletes kiegészítője lehet például egy vintage stílusú esküvőnek.

Az enyhén csillogó menyasszonyi cipő (visszafogottabb körömcipők)

natur-cipo

piros-pumps

Ebben a kategóriában biztosan minden nő talál a saját ízlésének, egyéniségének megfelelőt. Az idei évben leginkább letisztultabb,

  • például lakkbevonatú,
  • enyhén nyitott orrú,
  • natúr árnyalatú

menyasszonyi cipők viszik a pálmát ebben a cipőstílusban.

A platformos, akár élénkebb színű menyasszonyi cipő

platform-cipok

Ezek a darabok az átlagosnál modernebb témájú menyegzőhöz passzolnak, valamint meglepően jól fel tudnak dobni egy teljesen egyszerű, letisztult stílusú menyasszonyi ruhát.

A bokapántos, zárt orrú menyasszonyi cipő

ezust-feher-cipo

Ez a legklasszikusabb darab, ha lehet ilyet mondani. Idén divatosak a hegyesorrú cipők ebben a kategóriában.

A fémes színű menyasszonyi cipő

arany szandal

Ezek a modellek modern, mondhatni enyhén futurisztikus külsőt kölcsönözhetnek a viselőinek. Nagyon divatosak most a sokpántos arany/ezüst szandálok, de a visszafogottabb stílus hódolói is találhatnak számukra megfelelőt, itt is akadnak letisztultabb darabok.

A feltűnően díszített menyasszonyi cipő

szinesmegoldasok-cipo

Menyasszonyi cipő esetében már önmagában az is úgy szólván feltűnő, ha nem fehér, vagy krémszínű. Az átlagtól eltérni kívánó hölgyek számára is nagy már a választék, egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a színes és több díszítéssel ellátott menyasszonyi cipők.

A lapos talpú, balerina stílusú menyasszonyi cipő

eskuvoi-cipok

Ideális választás a kényelmesebb cipők híveinek, valamint azoknak a hölgyeknek, akiknek nem az erőssége a magassarkúban való grasszálás. Ez egyáltalán nem szégyen, sokaknak valóban optimálisabb egy elegáns, kövekkel, vagy masnikkal díszített lapos talpú balerina cipő, vagy szandál. Akkor is rendkívül praktikus, ha a szertartás után kényelmesebbre szeretne váltani az újdonsült ara, illetve ne felejtsük el azt az eshetőséget sem, hogy a vőlegény nem magasabb a menyasszonynál, mert ez esetben ezek a cipők menedéket nyújthatnak az ennek ellenére elegánsan megjelenni kívánó menyasszonyok számára.

A képen lévő darabok nagy része illusztráció, melyek nem kaphatóak nálunk! Kollekciónkat megtekintheti itt!

A képek egy része illusztráció!

A Makausz divat kollekcióját itt tekintheti meg!