Nyári ruhák: Vagyis milyen az idei év nyári ruha divatja?

A 2019-es nyár női ruhadivatjára a ’70-es éveket idéző retro stílus, a romantikus, minél inkább a nőiességet kihangsúlyozó nyári ruhák lesznek jellemzők. A batikolt anyagoktól kezdve, az ezüstszínű, sci-fi hatású modelleken át, az ejtett vállú, fodros-csipkés darabokig minden megtalálható lesz a divat palettáján. Az örökzöld fekete-fehéren kívül rengeteg élénk színt láthatunk majd az üzletekben.
nyári ruhák

Vállakat megvillantó nyári ruhák:

Elő a vállakkal!
A vállakat megvillantó nyári ruhák esetében ne gondoljunk kizárólag csőtopokra és hasonló pánt nélküli fazonokra. A nyári ruhák dekoltázsának megtervezésére a kreativitás és az egyediség jellemző.
nyári ruhák

Alkalmi nyári ruhák

Fodros, csipkés, masnis nyári ruhák
Ismét jellemző lesz a nyári ruhákon megjelenő fodor és csipke. Hiába lesz divatos, csak karcsú alkatú hölgyek számára előnyös, hiszen ezek a látványos díszítőelemek erősítik az alakot.
fekete csipke ruha

Sportos nyári ruhák

Csíkos nyári ruhák! Az örök divat tengerészcsíkos ruhákkal nem lehet melléfogni, ám idén a csíkokból is az élénkebb színek fognak hódítani, valamint a csíkok
iránya és vastagsága sem lesz mellékes.

    • keskeny,
    • széles,
    • vízszintes,
    • függőleges…kinek mi tetszik!

nyári ruha

Mintás nyári ruhák

Kockás nyári ruhák.

Ha kockás anyagról van szó, hajlamosak vagyunk csak az ingekre és blúzokra gondolni, pedig ez a mintázat ruhák esetében is igen mutatós tud lenni.
kockás ruha

Virág- és levélmintás nyári ruhák

Az utóbbi évek nyári ruha divatjában nagy szerepet kaptak a különféle virágos minták, ám 2016-ban a leveles motívumú anyagokból készült modellek is előtérbe kerülnek.
zöld leveles ruha

Selymek és áttetsző anyagokból nyári ruhák

Nyugodtan választhatunk nőiesebb, hálóinghatású, fehérneműre hajazó, kicsit figyelemfelkeltőbb nyári ruhákat, és kombinálhatjuk őket lazább, akár sportosabb kiegészítőkkel (blézer, bakancs), hiszen idén divat a nagy kontraszthatás is.
átlátszó ruha
vállpántos ruhák

Az ingruha

A nyári ruhák között igazán közkedvelt lesz ez a fazon. Nagyon praktikus öltözet, hiszen kényelmes, könnyen feldobható egy-egy extrább kiegészítővel, leginkább egy eltérő színű övvel, kalappal, napszemüveggel vagy fejpánttal. Anyagától, szabásától, illetve a hozzá hordott lábbelitől függően (strandpapucs, magassarkú) lehet az egészen sportostól kezdve, az elegánsig bármilyen jellegű.
ingruha

A strandruha

A strandruhák esetében is a romantikus, bájos hatás érvényesül. Leggyakoribb ezeknél a nyári ruháknál a csipkés, horgolt anyagok
felhasználása, mivel a nagy hőségben kedvező számunkra a légáteresztő tulajdonsága, nem mellesleg rendkívül szép és nőies, így a strandon is csinosak, elegánsak lehetünk.
horgolt ruha

A képek illusztrációk! Egy része nem kapható nálunk, másik része igen, a készlet erejéig! Kollekciónkat megtekintheti itt!

A képek egy része illusztráció!

A Makausz divat kollekcióját itt tekintheti meg!