Szilveszteri cipő:A csinos lábbelikért rajongóknak!

A szilveszteri partiknak mindig különleges a hangulatuk, hiszen mégsem hétköznapi dolog elbúcsúztatni az előző évet, majd köszönteni az újat. Az évek hiába szállnak el, a szilveszteri bulik maradandó emléket hagynak bennünk. Magával ragadó kedélyű nap ez, az egész világ ünnepel. Nekünk hölgyeknek pedig az a feladatunk, hogy ne halványuljunk el a szilveszteri fényekben.

Leginkább javasolt színek szilveszteri ruhák esetén:

  • fekete,
  • arany,
  • ezüst

A fekete szilveszteri cipő

fekete alkalmi cipő

A fekete – esküvőket leszámítva – mindig ideális választás, elegáns megjelenést kölcsönöz. Szilveszterkor klasszikusnak mondható az arany és az ezüst szín is, ezek továbbra sem mentek ki a divatból. Természetesen ezektől eltérő színű szilveszteri cipőt is választhatunk, ha el szeretnénk térni a legtöbb minket körülvevő hölgytársunktól.

A csillogó, kövekkel díszített szilveszteri cipő

csillogó szilveszteri cipő

A klasszikus szilveszteri cipő többnyire flitteres, vagy strasszos. Ezek a díszítések pompás csillogást biztosítanak viselőjének, ezáltal biztos nem fogunk elveszni a tömegben, ennek ellenére mégsem leszünk túlságosan szemet szúróak. A szilveszteri cipőben éppen ez a pláne, üssön el a többi alkalmi cipőnktől.

Szilveszteri cipő extravagáns hölgyeknek

extra szilveszteri cipő

Sokan közülünk nem elégszenek meg néhány strasszkővel, vagy egy-egy fényesebb anyaggal, akadnak, akik igazi pompára vágynak. Természetesen rengeteg csillogó-villogó cipőt dobnak piacra a tervezők, nem is véletlenül. Arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy ha egy ilyen szilveszteri cipőre esik a választásunk, a ruhánkkal mindenképpen ellensúlyozzuk, tehát az legyen minél letisztultabb és visszafogottabb.

Kiegészítők a szilveszteri cipőn túl

szilveszteri kiegészítők

A hideg időre való tekintettel javasolt egy-egy alkalmi kendőt, sálat, stólát, akár blézert, vagy bolerót magunkra öltenünk, a mélyen dekoltált ruhákhoz ajánljuk az öntapadós melltartókat, hiszen sok hölgy számára kellemetlen érzés, ha kivillan a melltartópántja, ékszerek, alkalmi táskák, …

Szilveszter témában olvasson többet! Kattintson ide..

Képek illusztrációk, szöveget Grenitzer Nórinak köszönjük.

A blog cikkben szereplő cipők egy része csak illusztráció!

A blog cikkben megjelent képeken lévő cipőket  a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat