Sztreccs nadrág: a szűk fazon kedvelőinek!

A sztreccs nadrág az utóbbi évek legtrendibb nadrágtípusai közé tartozik, annak ellenére, hogy hódítanak az úgy nevezett „boyfriend jeans”-ek, még mindig a szűk nadrágok viszik a pálmát. Számtalan divatos kombinációt állíthatunk össze egy sztreccs nadrág segítségével, mi adunk pár tippet!

A világos színű sztreccs nadrág

világos magasított derekú nadrág

Annak ellenére, hogy ősz van, nem kell állandóan fekete, illetve más sötét színű ruhákba burkolnunk magunkat. Akár egy fehér, vagy egy homokszínű sztreccs nadrágot rendkívül izgalmassá lehet tenni őszi árnyalatú ruhadarabokkal. Viselhetjük sportosan, illetve elegánsan is, ahogy a képeken is illusztráljuk. Ha egy hétköznapi „szaladgálós” szettet szeretnénk, viseljük egy kényelmes sportcipővel. Továbbra is hódítanak a „sporty chic”, azaz a sportosan elegáns öltözékek. Ha pedig csinosabbak szeretnénk lenni, kapjunk fel a sztreccs nadrághoz egy szép bokacsizmát, magassarkút, blézert,…

A legáltalánosabb sztreccs nadrág

szürke sztreccs nadrág

Általános alatt a színekre célzunk, hiszen ha végigmegyünk az utcán, tény, hogy leggyakrabban fekete, farmerkék, illetve szürke sztreccs nadrágokat látunk. Ez nem véletlen, hiszen a legtöbb nő számára ezeket a színeket a legegyszerűbb kombinálni a ruhatára többi darabjával, valamint a sötét sztreccs nadrág – mint tudjuk – hosszabítja a lábunkat, pláne akkor, ha magassarkú cipőt viselünk hozzá.

A mintás sztreccs nadrág

mintás magasított derekú nadrág

arany-sztreccsNe gondoljuk, hogy a mintás sztreccs nadrágokat nehezebb beépíteni a ruhatárunkba, mint az egyszínűeket. Fölöttébb kivételes szetteket állíthatunk össze magunknak ezekkel a sztreccs nadrágokkal, ne féljünk eltérni a megszokottól! A feladatunk valójában igen egyszerű: ha mintás a sztreccs nadrág, a többi ruhadarabunk semmiképp ne legyen az. Színében a nadrághoz illő, díszítetlen, egyszerű felsőt és kabátot viseljünk, és biztosan nem fogunk csalódni a látványban. A mintás nadrágokon kívül a cipzárokkal díszített sztreccs nadrágot is itt említjük meg, mivel az sem az egészen egyszerű kategóriába tartozik. A képeken mutatunk néhány lehetőséget, amiből ihletet meríthetnek a hölgyek.

További nadrágokról szóló bejegyzéseinkért látogasson el a Makausz divat honlapjára!

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat