Mit vegyek fel karácsonyra?:Tanácstalan, hogy mit viseljen az ünnepek alatt? Mi segítünk!

Bátran kijelenthetjük, hogy a karácsony és az azt megelőző időszak az év legpompásabb hetei. Advent megkezdtével díszbe borulnak az utcák és a házak, csodás díszítéseket láthatunk lépten-nyomon. Sokan ellátogatnak a hangulatos karácsonyi vásárokra, ahol forralt bort, puncsot, vagy teát szürcsölgetve – ki mit szeret – andalognak a fények alatt egyedi ajándékok után nézelődve. Rá is térünk a témára!
Sokak számára a karácsonyra való készülődés nem merül ki az otthonuk díszítgetésében, kedvelik azt, ha a viseletük is tükrözi, hogy ünnepi lázban élnek. Ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek.
Legkedveltebb karácsonyi színek:

  • piros,
  • fehér,
  • arany,
  • zöld

Mit vegyek fel karácsonyra? Karácsonyi pulóvert!

Amik a karácsony kihagyhatatlan ruhadarabjai, lehetnek viccesek, hagyományosak, elegánsak. A lényeg az általuk elért ünnepi hangulat! Nem kell azonnal a túl giccses darabokra gondolni, a karácsonyi pulóverek nem feltétlenül ízléstelenek, vannak köztük kifejezetten divatos, menő felsők is.
Karácsonyi pulóverekről bővebben itt olvashat tovább…

modern karácsonyi pulcsi

Mit vegyek fel karácsonyra? Ünnepi hangulatú, de felnőttesebb felsőket!

szilveszteri csillogós blúz

oszi-divat-borito8

Ha nem szeretnénk a hasunkon rénszarvast, vagy hópihéket, de mégis át szeretnénk érezni a karácsonyi hangulatot, azt egy kis csillogással, más díszítésekkel is el lehet érni. Ha ajándékba szeretne magának, anyukájának vagy ismerősének, látogasson el hozzánk, azaz a Makausz divat honlapjára.

Mit vegyek fel karácsonyra? Elegáns ruhát!

karácsonyi nagyestélyi

A klasszikus „ünnepi” ruhák többnyire mind flitteresek, vagy strasszosak. Ezek a díszítések pompás csillogást biztosítanak viselőjének, ezáltal biztos nem fogunk elveszni a tömegben, ennek ellenére mégsem leszünk túlságosan szemet szúróak. Továbbá karácsonykor rengeteg bál kerül megrendezésre, ilyenkor rendkívül elegánsan, mindenképp maxi ruhában, akár nagyestélyiben illik megjelenni.

Milyen kiegészítőket vegyek fel karácsonyra?

karácsonyi ékszer

A hideg időre való tekintettel javasolt kiegészítők:

  • alkalmi kendő,
  • sál,
  • stóla,
  • blézer,
  • boleró,
  • de az időtől független darabokról sem szabad megfeledkezünk, pontosabban az ékszerekről!

A képek egy része illusztráció, másik része megtalálható üzletünkben a készlet erejéig.

A blog cikkben megjelent képeken lévő ruha darabokat a Makausz divat árusítja a készlet erejéig, aktuális kollekciónkat tekintse meg itt : Makausz divat