Nyári ruhák esküvőre, amik manapság egyáltalán nem unalmas fazonúak, lehetnek számtalan szín és anyagok kombinációja.

Divatos a ’70-es éveket idéző retro stílus, a romantikus, minél inkább a nőiességet kihangsúlyozó nyári ruhák lesznek jellemzők. A pöttyöstől kezdve, a batikolt anyagokon át, az ezüstszínű, az ejtett vállú, fodros-csipkés darabokig minden megtalálható a divat palettáján. Az örökzöld fekete-fehéren kívül rengeteg élénk színt láthatunk az üzletekben.

Ajánlott nyári ruhák esküvőre

nyári ruhák esküvőre

Az alábbi modellek mind üdék, vidámak és nagyon csinosak. Mindegyik tökéletes viselet lehet egy esküvőre, de nem mindegy milyen stílusúra. Ha a menyegző nyári ruhánál többet kíván, akkor inkább koktélruhát, vagy egy hosszú alkalmi ruhát vegyünk fel. A vállakat megvillantó nyári ruhák esetében ne gondoljunk kizárólag csőruhákra. A nyári ruhák dekoltázsának megtervezésére a kreativitás és az egyediség jellemző.

Bohókás nyári ruhák esküvőre

hernyóselyem maxi ruhák

maxi nyári ruha

A következő képen látható nyári ruhák kifogástalanok egy bohém hangulatú esküvőre, amely mondható kicsivel kevésbé formálisnak, elegánsnak.

Fodros, csipkés, masnis nyári ruhák esküvőre

csipke ujjatlan ruha

rózsaszín fodros ruha

Ismét jellemző lesz a nyári ruhákon megjelenő fodor és csipke. Hiába lesz divatos, csak karcsú alkatú hölgyek számára előnyös, hiszen ezek a látványos díszítőelemek erősítik az alakot.

Csíkos nyári ruhák esküvőre

fekete-fehér csíkosruha

kék-fehér maxi ruha

maxi ruha

A képeken példát mutatunk arra, hogy a „csíkos” szó hallatán nem csak a már jól megszokott matrózcsíkos ruhákra kell gondolnunk és ezek közül is bármelyikben bátran megjelenhetünk egy esküvőn.

Virágmintás nyári ruhák esküvőre

virágos nyári ruha

A virággal díszített ruhák egyfajta klasszikusnak mondhatók. Akadnak olyanok, amelyek telis-tele vannak apró virágokkal, valamint olyanok is, amelyeken itt-ott van egy-egy nagyobb. Igazán szép darabokra lelhetünk ebben a kategóriában is.

Nyári ruhák esküvőre és esetleges kiegészítőik

christian

Abban az esetben, ha egy egyszerű nyári ruhára esett a választásunk, könnyedén feldobhatjuk egy

  • övvel,
  • kalappal,
  • vagy fejdísszel,
  • esetleg egy színes, akár díszesebb cipővel is.

Amit nagyon fontos észben tartanunk, ha nyári ruhában szeretnénk esküvőre menni, hogy egyáltalán megfelel-e az esemény eleganciájának az általunk kiszemelt darab!

További esküvői öltözetről szóló bejegyzéseink: Ruhák esküvőre, Koktélruha esküvőre, Alkalmi ruhák esküvőre

A képek illusztrációk, melyek egy része nem kapható nálunk, másik része igen, a készlet erejéig! Kollekciónkat megtekintheti itt!

A képek illusztrációk!

A Makausz divat kollekcióját itt tekintheti meg!